Og vinneren for tærudvision 2017 ble…

9D! Vi gratulerer 9D virkelig med seieren i år, den var vell fortjent!

De siste årene hvor vi har hatt tærudvision har det kun vært tiendeklasse som har vunnet, og det er godt det ble noen andre denne gangen. Dersom du lurer på hvilken plass klassen du stemte på havnet, da synes jeg du burde ta en sjekk i lista under. (Obs! Dette er bare topp ti!)

Pallplassering Klasse
1 9D
2 10B
3 8E
4 10D
5 9C
6 9A
7 10F
8 9E
9 8C
10 10C
10 10E

 

Som dere sikkert også merket slet vi litt med noe tekniske greier, bare for å ikke skape noe rykter så forteller jeg hva som skjedde. Rett før vi skulle begynne med avstemming av hvilke klasser som skulle havne på førsteplass så valgte serveren som drifter programmet for avstemmingen å hoppe frem i tid til kl. 0740 om morgenen neste dag. Dette gjorde at en del sikkerhetsfunksjoner begynte å løse ut feil og lot ingen stemme. Senere når poengsummene hadde blitt ført inn i programmet som kjørte storskjermen i pausen, valgte det å låse seg. For de som lurer, det var ikke så mange som ikke fikk stemt. Nesten alle fikk stemt i følge dette programmet. Selvfølgelig skal vi også ta med oss disse feilene og jobbe videre på dem for å sørge for at det forhåpentligvis ikke skjer til neste år også.

(PS. Dette er faktisk litt flaut å si…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *